• We zijn nog druk bezig om onze website zo toegankelijk mogelijk te krijgen!
  • Maar neem alvast een kijkje!
  • Dank u wel!
  • Groeten, John & Iris
Home » Het ontstaan van ons

*NEW*  november 2019

 

Iris is bezig met haar vakantiefoto’s van onze vakantie in Oostenrijk afgelopen maand en ineens borrelt er een idee bij haar op, om meer met deze foto’s te gaan doen: 


"Ik, als chronische pijnpatiënt, vind vakantie/ weekendje weg / dagjes weg net zo leuk als ieder ander, alleen bij mij gaat het toch net even anders als bij iemand die 'gewoon' gezond is en geen beperkingen heeft en dat heeft uiteraard allemaal met mijn gezondheid te maken. 

Sinds eind 2018 ben ik steeds meer gaan schrijven / bloggen … dus:

- Waarom zouden wij geen blogs gaan schrijven over onze vakanties / weekendjes weg /  dagjes weg (wat we uiteraard allemaal samen doen) en dat i.c.m. mijn gezondheid?
- Waarom gaan we niet die tips schrijven waar andere mensen met eventueel ook ‘een beperking‘ ook weer gebruik van kunnen maken?
- Waarom gaan we onze avonturen niet delen om zo te laten zien dat je moet omdenken als je een beperking hebt... 
  DENKEN IN MOGELIJKHEDEN I.P.V. IN JE BEPERKINGEN. 
- Waarom laten we niet zien dat wij het dus samen echt tof kunnen hebben, als we weg zijn, maar dat er uiteraard wel wat aanpassingen zijn?"

 

en zo is dus: 🌍Travel with the Nuts 'geboren'!


Nee, ga nu als je blieft niet denken dat alles alleen maar om de gezondheid van Iris gaat draaien als je de blogs gaat lezen, want dat zal op de achtergrond aangehaald gaan worden. Het gaat uiteraard over de vakanties en af en toe i.c.m. Iris haar gezondheid.
Maar... als je zelf ook een bepaalde beperking hebt (niet rolstoel gericht, want dan wordt het uiteraard weer een ander verhaal), en je leest dat niet terug in de stukken wat wij schrijven, kan je er wel bijna vanuit gaan dat ook jij dit kan, uiteraard schrijven wij vanuit Iris haar gezondheid en iedereen zijn gezondheid is anders, maar als je twijfelt, stuur ons rustig een berichtje met je vragen of wat dan ook. Wij zijn erg open in het delen van onze avonturen en onze omgang m.b.t. Iris haar gezondheid. Of als je zelf in de rolstoel zit kunnen wij uiteraard ook vertellen of het voor jou haalbaar is.


Er is wel 1 ding dat wij zullen gaan verklappen over ons:

 

Travel with the Nuts zal géén verre reizen laten zien want …… helaas is dat niet te doen voor Iris of we moeten business class kunnen vliegen, maar dat laat ons budget niet toe!

Het zal dus meer gespecialiseerd gaan worden in Nederland én Europa... maar wie weet ook ietsje verder, maar dat zal niet verder gaan als max 4 á  5uur vliegen!

Maar weet …. ook daar zijn héél veel mooie plekjes!


♦ B U C K E T L I S T ♦
Helaas zie je op vele Bucketlijsten  vaak verre reizen staan en daar word Nederland én Europa écht te kort mee gedaan én super mee ondergewaardeerd.
Maar ja, wees ook eerlijk, het is vaak ook een soort van 'status' die je aan jezelf wilt hangen om op te vallen onder andere!

Persoonlijk merken wij ook dat een weekendje / dagje weg of zelfs een vakantie in eigen land, veel minder gewaardeerd word door mensen om ons heen en ook door volgers ... dan als je bijvoorbeeld naar de Malediven gaat! Het wauw gehalte is echt stukken lager. Al zal misschien het Corona virus mensen nu ook op een andere been hebben gezet en zal je veel meer over bijzondere en mooie plekjes in Nederland gaan zien. En andere mooie bijzondere plekken in Europa!

 

Mensen wees eens reëel naar jezelf en naar een ander.... want uiteindelijk gaat het om het geluk, het plezier & de ontspanning wat je van ‘even weg van huis' krijgt en niet van je status!!

 

Onze Bucketlist staat gevuld met héél véél mooie plekjes en óók met bijzondere plekjes en die zijn allemaal binnen Europa, zelfs ook in Nederland, maar in ieder geval binnen 5uur vliegen!!


… en bij jou? …

 

Wij hopen dat jullie met plezier komende blogs gaan lezen en uiteraard vinden wij het leuk als jullie een reactie en/of een like achter laten bij een blog.Voor vragen staan wij uiteraard ook altijd open.
Wil je eventueel "samen met ons werken' of heb je een accommodatie en denk je dat dat ook echt iets voor ons is, dan horen wij dat uiteraard ook graag. Als tegenprestatie zullen wij er een mooi blog over schrijven!

Dit alles kan allemaal via de pagina >> Contact << 

 

Lieve groeten,
🌍Travel with the Nuts (Iris & John)


Heeft u opmerkingen, complimenten, vragen of iets anders? Hieronder kunt u reageren! 

Vereiste velden zijn gemarkeerd met * - Het e-mail adres wordt niet gepubliceerd. 

 

of u kunt een email sturen naar: info@travelwiththenuts.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.